POEZEN
_

Robijn

Geboren 22-08-2010
Vader Midnightfire’s King Arthur (poly)
Moeder Castoria van de Drie Fluitjes

Robijn is een mooie jonge non poly poes met rechte oren en grote tips en een lekker bekkie zeg ik altijd. Ze is vriendelijk en eigenzinnig en veel in beweging. Ze doet precies wat ze wilt.  Ze kan goed met de andere poezen overweg, maar als het te druk is, zoekt ze een rustiger plekje. Uit haar nakomelingen blijkt dat ze haar mooie tips doorgeeft. Kammen vindt ze wat minder. Maar een pilletje krijg je er goed in. 
_

Carmijn (poly)

Geboren 22-08-2010
Vader Midnightfire”s King Arthur (poly)
Moeder Castoria van de Drie Fluitjes

Carmijn is het poly zusje van Robijn, een wat pittigere tante. Ze is jaloers en snel op haar teentjes getrapt en laat dat ook direct merken. Het grappige is dat de anderen in de groep dat respecteren en voor haar wijken als dat nodig is. Niemand gaat de confrontatie met haar aan. Ze is wel heel aanhankelijk en wordt ook graag geaaid, maar komt niet bij je liggen.  
_

Koeky (poly)

Geboren 13-07-2010
Vader Bleu ‘LEau Rouge
Moeder Poes Passions Jazzebell (poly)

Koeky is een mooie blauw wit gekleurde poly dame. Ze is vriendelijk maar iets meer op zichzelf. Als je haar aait gaat ze altijd helemaal plat liggen. Ze vindt het wel lekker geaaid te worden. Kan heel goed met de andere poezen uit de groep. Ze geeft hele mooie kittens. Haar poly kittens zijn lekker grof. 
_

Noelle

Geboren 19-03-2012
Vader Strong Will Bob of Tazoyma (poly)
Moeder Grazy Babs Twinkel

Noëlle is een vrolijke speelse non poly poes. Ze is nog erg jong en moet nog een hoop leren. Ze heeft wel een heerlijk eigen willetje maar je kunt haar makkelijk beinvloeden als je haar maar aait en knuffelt, dat is waar ze vreselijk van houdt. Ook is het een praat poes, daarmee vraagt ze aandacht en beantwoordt ze je, erg leuk. Tegen welke poes ik dan ook praat, al ligt ze te slapen, zij antwoordt. Ze mag in de zomer 2013 haar eerste nestje krijgen als de natuur het toelaat. 
_

Katlynn (poly)

Geboren 17-03-2011
Vader Nova’s Place Yuma Sunlight (poly)
Moeder Jewel Coon’s Jewel of the Night

Ofwel Kat, ze luistert naar beide namen. Zij is een mooie grote  poly poes met een prachtige zwart zilveren vacht met wit en een brede schedel.  Ze is erg aanhankelijk en rustig. Ligt graag overal heerlijk languit.  Een relaxte poes die graag geknuffeld wordt. In de zomer 2013 mag ze haar tweede nestje krijgen als de natuur het toelaat. 
_

Bonbon

Geboren 4-11-2011
Vader Jewel Coon’s Jim Reeves
Moeder Heyara van ‘t Ashleyshof

Bon bon is een lange wat slankere poes met een antieke uitstraling. Zoals je ze ziet op de afbeeldingen van antieke kattenschilderijtjes. Ze heeft een mooie lange nek.  Een lief karakter, speels en tolerant, geen dominante dame. Ligt graag languit op de bank. 
_

Jazzy

Geboren 31-07-2009
Vader Ludacris of Iris Americane Beauties
Moeder Whistlermountain Angela

Een prachtige zwarte poes, met een altijd mooie vacht met lange staart.  Ze is erg actief en rent graag door het huis of in de tuin. Ze kan goed met de andere katten en honden vindt ze minstens zo leuk. Ook wordt ze graag geknuffeld.  Ze is super zorgzaam voor haar kittens.  
_

Lizzy

Geboren 31-07-2009
Vader Ludacris of Iris Americane Beauties
Moeder Whistlermountain Angela

Lizzy is het zusje van Jazzy. Ze zaten bij geboorte in een vruchtzak, een eeneiige tweeling.  Ook Lizzy is een erg actieve dame, altijd in voor spel en racen door de tuin. Ze is erg graag lekker buiten als het mooi weer is. Ook honden vindt zij geweldig, daar vleit ze heerlijk tegenaan. Lizzy heeft nog nooit een nestje gehad. Ze is wel bij vriendjes geweest, maar niet zwanger geraakt. Als de natuur het toelaat mag zij natuurlijk ook moeder worden.  En anders maar niet.  
_

Felice

Geboren 08-06-2012
Vader Strong Will Bob of Tazoyma (poly)
Moeder Gaya van IrifayThy’s

Felice is een heerlijke jonge poes. Ze heeft een erg lange staart. Jong en onbezonnen.  Haar motortje bromt al als je haar aankijkt. Heel hoog knuffelgehalte, wilt erg graag veel aandacht. Ook zij is graag buiten met mooi weer, lekker rennen met de anderen.