KATERS
De katers wonen momenteel zowel in huis als buiten in de afgesloten tuin. Daar hebben ze toegang tot de geisoleerde schuur en het geisoleerde tuinhuisje. Ze zijn gezellig ingericht zodat ze het ook fijn vinden om daar te zijn. Wanneer een van de katers een dame op bezoek krijgt gaat het raampje dicht en hebben ze de rust en de privacy, zonder gestoord te worden. De bedoeling is dat de katers meer naar buiten gaan en de tuin gedeeld wordt, zodat ze allemaal lekker de ruimte hebben._

Bick

Geboren 12-12-2012 Vader Strong Will Bob of Tazoyma (poly) Moeder Nayell Misaka Bick is een Polykater met mooie grove boning. Hij is heel erg relaxed. Rustig en aanhankelijk. Speelt graag met speeltjes. Bij stoeien met Blue delft hij het onderspit. Maar ik heb het idee als ze volwassen worden dit andersom zal zijn.  Ook Bick mag als hij volwassen is dames van buitenaf ontvangen. Ook bij hem spannend hoe hij straks uitgroeit. 
_

Harley

Geboren 28-11-2011 Vader Strong Will Bob of Tazoyma Moeder Emy van IriSayThy’s Harley is een jonge non poly kater net dekrijp, erg lief en vriendelijk. Kan met alle poezen overweg. Met Fritz kan hij niet meer overweg, nu hij volwassen aan het worden is voelt hij Fritz als concurrent. Hij heeft een erg aparte kleur. Mag ook dames van buitenaf ontvangen.
_  

Blue

Geboren 24-11-2012 Vader Sam Nenharma de Mapache Moeder Daisy Citycoons Blue is een superbrutaal katertje, nergens bang voor en altijd overal vooraan in de rij. Lomp in het spel. Hij is heel tolerant. Als hij straks volwassen is mag hij ook dames van buitenaf ontvangen. Spannend hoe hij uitgroeit.